Aldi

Agency For Local Development initiatives

Nalazite se na: Početak Razvoj poduzetnika i malih farmera u okviru procesa Europskih integracija RAZVOJ MALIH FARMERA I PODUZETNIKA U OKVIRU EU INTEGRACIJA

RAZVOJ MALIH FARMERA I PODUZETNIKA U OKVIRU EU INTEGRACIJA

E-mail Ispis PDF
Poslovni plan zz ′Behar′ Bugojno
Mirnes Uhota :  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
ALDI u.g.
17. 09. 2004 godine
Agencija za Lokalne Razvojne Inicijative je pored poslovnog plana koji je podrazumjevao organizaciju procesa prodaje i distribuciju mlijeka za d.o.o. ′Vlašić – milk′, je za zz ′Behar′ Bugojno u mjesecu septembru 2004. godine realizovala i poslovni plan koji je podrazumjevao podizanje vlastitih zasada jagodičastog voća, i to na površini od cca 10 hektara.
Poslovni plan je primarno orijentisan na koncept koji se odnosio na izradu detaljnih planiranih finansijskih projekcija poslovanja, zatim na analizu trenutnih finansijskih pokazatelja, ali i na prijedlog organizacijskih procesa i odnosa na relaciji nabavna/prodajna tržišta, a koji ovakvu djelatnost mogu učiniti iznimno atraktivnom.
Poslovni plan se nalazi na odobravanju kod d.d. 'UPI′ BANKA filijala Bugojno i rađen je u okviru projekta ′Razvoj farmera i poduzetnika u okviru proces EU integracija′.
 

Erasmus+

erasmus

Supported by

fzzz

NAŠI PARTNERI