Aldi

Agency For Local Development initiatives

Nalazite se na: Početak Biznis centar

Biznis centar

ISTUD Projekat za jačanje partnerstva između institucija za trening u menadžmentu i kompanija, korištenjem ETF alata

E-mail Ispis PDF

Delila Klovo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
ALDI U.G.
Goražde 26.08.2004. godine

Pilot testiranje ETF alata

ALDI u.g. je između učesnika seminara “Trening trenera”, koji je održan u Sarajevu u mjesecu julu ( 6 -9), izabran za slijedeću aktivnost u Projektu za jačanje partnerstva između institucija za trening u menadžemntu i kompanija, korištenjem ETF alata.

Nakon seminara u julu, projekat predviđa pilot testiranje ETF alata. Trening aktivnost se nastavlja kroz implementaciju procjene potreba i program dizajna, u cilju da se stvarno razumije način kako da se iskoristi ETF alat, s obzirom na specifičnu situaciju.

 

Prijedlog projekta za oživljavanje kajakaškog kluba u Goraždu

E-mail Ispis PDF

Meliha Gačanin
ALDI u.g.
Goražde 07. Juli 2004

Dana 07. jula 2004. godine u u prostorijama ALDI Biznis centra osoblju ALDI pomagala je gospođa Brenda Jackson MBA, District Chair, Community Services, Rotary International District 5370 (internet www.clubrunner.ca/5370 i www.rotary.org ). Gospođa Jackson je u saradnji sa gospođicom Melihom Gačanin, menadžerom projekta Razvoj farmera i poduzetnika, pripremale prijedlog projekta za oživljavanje kajakaškog kluba u Goraždu. Zajedno sa njima radio je sekretar kajakaškog kluba BUK Goražde, gospodin Jusuf Tutić.

 

Poslovni plan za "Autosaobraćaj" d.o.o. Goražde

E-mail Ispis PDF

Mirnes Uhota
ALDI u.g.
Goražde 15. April 2004

Agencija za Lokalne Razvojne Inicijative je u mjesecu aprilu 2004.  otpočela aktivnosti na izradi poslovnog plana za d.o.o. 'Autosaobraćaj' Goražde.

Unutar poslovnog plana razvijena je finasijska konstrukcija investicije koja je organizovana po principu zajedničkog ulaganja, gdje se kao investitor pojavljuje s jedne strane d.o.o. “Autosaobraćaj” – Goražde, a s druge strane d.o.o. “Uno” Tešanj.

Naime osnovna funkcija, uloga i zadatak poslovnog plana jeste stvaranje materijalnih pretpostavki za otvaranje modernog sauto salona koji će biti u stanju da pruži usluge zaokruženog procesa prodaje i servisiranja vozila.

Poslovni plan je odobren od strane a.d. 'ABS' banka – filijala Goražde.

 

Poslovni plan za d.o.o. "Inšeh krug" Goražde

E-mail Ispis PDF

Mirnes Uhota
ALDI u.g.
Goražde 15. April 2004

Agencija za Lokalne Razvojne Inicijative je u mjesecu aprilu 2004. otpočela aktivnosti na izradi poslovnog plana za d.o.o. 'Inšeh krug' Goražde.

Planirana ideja koja je identifikovana kroz poslovni plan sastoji se u činjenici da će 'In – ŠEH KRUG' d.o.o. po principu lohn poslova u ime i za račun fabrike obuće i galanterije d.d. Sarajevo vršiti proizvodnju odnosno sastavljanje  pojedinih dijelova cipela. Ugovorni aranžman će obuhvatati i dostavljanje svih potrebnih materijala i poluproizvoda koji ulaze u strukturu finalnog proizvoda.

Poslovni plan se nalazi na odobravanju kod Vlade Bosansko – podrinjskog kantona Goražde.

 
Stranica 4 od 4

Erasmus+

erasmus

Supported by

fzzz

NAŠI PARTNERI