text
tex1

ALDI

STORIES

Uređenje praktične nastave u fokusu djelovanja partnera iz Njemačke, Italije i Bosne i Hercegovine

Februar, 06.2018

|

Belma Halilović

slika_1

Slika sa godišnjeg sastanka partnera

Godišnji sastanak partnera na projektu: “Podrška malim i srednjim preduzećima u aktivnijem uključivanju u proces organizacije praktične nastave“.

Predstavnici Udruženja ALDI Goražde od 05. do 07. februara 2018. godine borave u Prijedoru na godišnjem sastanku partnera na projektu: “Podrška malim i srednjim preduzećima u aktivnijem uključivanju u proces organizacije praktične nastave“. Cilj sastanaka je prezentacija, evaluacija dosadašnjih implementiranih aktivnosti na projektu, kao i predodžba daljih koraka u sistemskom uređenju praktične nastave.
Također, sastankom se želi doprinijeti kvalitetnoj implementaciji projektnih aktivnosti a što u konačnici ima za rezultat smanjenje nezaposlenosti mladih kroz povećanje ponude i kvalitete praktične nastave.

Projekat: “Podrška malim i srednjim preduzećima u aktivnijem uključivanju u proces organizacije praktične nastave“ se provodi u okviru programa Erasmus Plus, a finansiran je od strane EU. Provodi se u tri zemlje: Italija, Bosna i Hercegovina i Njemačka, i traje dvije godine.

Naše inicijative doprinose razvoju pojedinaca, organizacija i zajednica

Ostani informisan i pogledaj druge zanimljive vijesti i aktivnosti koje trenutno provodimo

VIJESTI