text
text1

ALDI

Istraživanja i publikacije

Datum Publikovanja

08.04.2024

Papir za diskusiju

Finalna lista polaznika akreditovanog programa

Udruženje ALDI

FINALNA LISTA POLAZNIKA AKREDITOVANOG PROGRAMA OBRAZOVANJA ODRASLIH ZA USAVRŠAVANJE U OBLASTI ENGLESKI JEZIK ZA POSLOVNU ADMINISTRACIJU

Sekcije

Najnovije publikacije

Datum Publikovanja

18.03.2024

Istraživanje

PRIJAVA ZA UPIS

Udruzenje ALDI

PRIJAVA ZA UPIS  U PROGRAM OBRAZOVANJA ODRASLIH ...

Datum Publikovanja

18.03.2024

Istraživanje

JAVNI KONKURS_ Engleski jezik za poslovnu administraciju

Udruzenje ALDI

Udruženje ALDI u saradnji sa DVV International - Ured za BiH, u okviru projekta „Profesionalizacija centara za obrazovanje odraslih u Evropi“, organizuje javno važeći trening kurs „ENGLESKI JEZIK ZA POSLOVNU ADMINISTRACIJU“. 

Trening kurs je namijenjen nezaposlenim osobama koji se spremaju za poslovnu karijeru, žele  obogatiti svoj CV ili unaprijediti svoje znanje poslovnog engleskog jezika.
Trening kurs će se realizovati po Market Leader programu koji je razvio Pearson-Longman u saradnji ...

Datum Publikovanja

11.03.2024

Istraživanje

Forma za budžet

ALDI

Forma za budžet ...

Datum Publikovanja

11.03.2024

Istraživanje

APLIKACIJA ZA PROJEKTE/INICIJATIVE U ZAJEDNICI

ALDI

Udruženje za lokalne razvojne inicijative (ALDI) Goražde implementira projekat pod nazivom 'TREBAMO VAS za budući razvoj zajednice', koji ima za cilj povećanje građanskog učešća u razvoju zajednice osnaživanjem građana da se zbliže u rješavanju svojih potreba kroz projekte/inicijative kako bi poboljšali životni standard u svojoj lokalnoj zajednici. 

U partnerstvu sa Mrežom za izgradnju mira, u okviru USAID-ovog projekta Snaga lokalnog/Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO/A), ALD ...

Objektivne analize za efikasne politike

Naše aktivnosti se zasnivaju na objektivnim istraživanjima i analizama koje koristimo kako bi bolje identifikovali probleme i kreirali aktivnosti na njihovom rješavanju.

Rezultate naših istraživanja koristimo ne samo da bi unaprijedili naše usluge i bili bolji u sektorima u kojima smo aktivni. Izvještaje koje kreiramo na osnovu naših istraživanja i analiza koristimo u procesu zagovaranja efikasnijih javnih politika na nacionalnom i lokalnom nivou.

U našoj biblioteci možete pronaći veliku zbirku podataka i statističkih analiza o socio-ekonomskim kretanjima u Bosni i Hercegovini od 2000-te godine do danas. Ovi podaci mogu biti korisni svim zainteresovanim stranama za bolje dizajniranje i implementaciju razvojnih politika i programa.