text
tex1

ALDI

STORIES

Održana radionica Ekspanzija duha

2022-12-16 12:34:20

|

Belma Halilović

slika_1

Održana radionica Ekspanzija duha

#ObrazovanjeZaPromjene  Zadovoljstvo nam je bilo družiti se juče sa vizuelnim umjetnikom, fotografom, magistrom likovne umjetnosti, Harisom Adžemom na inspirativnoj radionici „Ekspanzija duha“, održanoj u okviru projekta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje BPK Goražde: „Novi pristup kreiranju radnih mjesta: Inovacijama ka prosperitetnom tržištu rada“. 

Učesnici su imali priliku da čuju Harisov inspirativni put ka uspjehu te da se bolje upoznaju sa njegovim dostignućima i radom tokom studija i poslije. Njegovo iskustvo će služiti kao motivacija mladim ljudima u sticanju vještina koje će im pomoći da mijenjaju stanje i postanu agenti aktivnih promjena.  Belma Halilović, content creator, nije krila oduševljenje radionicom te je istakla: „Fotografija je sastavni dio mog života i posla kojim se bavim, tako da je cjelokupna prezentacija bila od velikog značaja za moj budući rad i profesionalni razvoj“. 

Thanks everyone for joining!  Radujemo se uskoro novim projektima i saradnji sa Harisom #staytuned  Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Goražde je jedno od 20 uspostavljenih u zemlji u okviru projekta “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg Evropska unija financira s 4 miliona eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (ILO). 

Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).

Naše inicijative doprinose razvoju pojedinaca, organizacija i zajednica

Ostani informisan i pogledaj druge zanimljive vijesti i aktivnosti koje trenutno provodimo

VIJESTI